قیمت سکه و ارز
۱۳۹۵/۱۰/۲۲ - ۱۳:۲۳

اجازه نمی‌دهیم کسی برنامه‌های دانشجویی را برهم بزند/ برای لغو برنامه‌ها فشاری از بیرون دانشگاه نبوده است

رئیس دانشگاه علامه گفت: اجازه نمی‌دهیم کسی بخواهد برنامه‌های دانشجویی را برهم بزند، اگر یک تشکل مجوز برگزاری برنامه‌ای را داشته باشد ما تمام توان دانشگاه‌ها را در خدمتش قرار خواهیم داد تا بتواند برنامه‌ را برگزار کند.

اجازه نمی‌دهیم کسی برنامه‌های دانشجویی را برهم بزند/ برای لغو برنامه‌ها فشاری از بیرون دانشگاه نبوده است

به گزارش سراج24،حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در رابطه با لغو برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی در این دانشگاه، گفت: امسال هیچ برنامه‌ای در دانشگاه علامه لغو نشده و برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی که مجوز داشته‌اند، برگزار شده است.

وی در رابطه با برخی از حواشی که در برنامه‌های سیاسی دانشگاه علامه رخ داده است، افزود: ما اجازه نمی‌دهیم کسی بخواهد برنامه‌های دانشجویی را برهم بزند. اگر یک تشکل دانشجویی‌ مجوز قانونی برای برگزاری یک برنامه را داشته باشد ما تمام توان دانشگاه‌ها را در خدمتش قرار خواهیم داد تا بتواند برنامه‌اش را برگزار کند.

سلیمی در رابطه با فشارهای بیرون از دانشگاه برای لغو برنامه‌های دانشجویی هم گفت: از بیرون دانشگاه فشاری برای لغو برنامه‌های دانشجویی وجود نداشته است.

منبع:فارس

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴